Друштво

Mnoštvo nagrada
za „Pier“ čajeve

Kvalitet derventskih čajeva „Pier tea“ prepoznat je i krunisan protekle sedmice na 90. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.
Peharom je nagrađen kvalitet ocijenjenih čajeva, a čajevi od mente, kamilice i voćni velikim zlatnim medaljama, dok je zlatnu medalju dobio biljni čaj od lista mente, a srebrnu biljni čaj od cvijeta kamilice.
– Novosadski sajam za proizvođače predstavlja najznačajniji događaj i zato smo ponosni na sva odličja, a posebno na osvojeni pehar za vrhunski kvalitet ocijenjenih čajeva. Naša priča sa čajevima je počela prije nešto manje od tri godine i to tako što smo spontano počeli da proučavamo tržište i uvidjeli potrebu za kvalitetnim čajevima. Naš rad, trud i premoštavanje brojnih izazova se isplatilo, a zahvaljujući osvojenim priznanjima na Novosadskom sajmu ne sumnjamo da će i potrošači umjeti da prepoznaju kvalitet – rekao je vlasnik brenda Dejan Pjeranović dodavši da je u planu i proširenje asortimana.
„Pier tea“ čajevi dostupni su u veb prodavnici.

Related posts

ПРЕДСТАВЉАМО ЗАНИМАЊА АГРОТЕХНИЧАР И ВЕТЕРИНАРСКИ ТЕХНИЧАР

admin

Посна трпеза осјетно скупља

admin

Представљена занимања
и њихови потенцијали

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još